תודה רבה לכם על האפשרות המיוחדת הזאת. קוראת בהתמדה ולומדת הרבה.
אני נפגשת עם בחור ברוך השם כבר למעלה מחודש ונראה ששנינו מאוד מוצאים חן והתאמה נינוחה אחד אצל השני. אני מצפה לזוגיות עשירה ומפתחת, עמוקה, מכילה תקשורתית ומרגשת. אני מזהה שזה גם מה שהוא מצפה אבל אני לא לגמרי מרגישה שהוא שם כמוני. אני אסביר – יש בו משהו מאוד ילדי והסתכלות פשוטה על החיים, כשאני לפעמים מפתחת את השיחה למקומות יותר עמוקים אני מרגישה שהוא חסום או שאין לו מה להגיד. מאוד מפחדת להבין בסוף שהוא לא לגמרי יכיל את העומק והרגשות שבי עד הסוף, שלא תהיה לנו שפה משותפת שם.
אני בספק אם הוא מרגיש בנוח איתי. הוא ביישן אבל לא מידיי. הוא לא יוזם לדבר עלינו ועל מה שאנחנו מרגישים אחד כלפי השני, הייתי שמחה שהוא היה יוזם ומחמיא לי, מראה התלהבות במילים – לעורר קצת אותנו בצורה נעימה שתגרום לי להרגיש.
הייתי שמחה לעצות איך אפשר לעלות שלב כדי שאני באמת אצליח להרגיש בטוחה שזה זה.
עוד דבר, שנינו יודעים עד כמה חשוב הדיבור והתקשורת הזוגית ואנחנו בשאיפה לעבוד על זה. עם זאת לשנינו מאוד קשה לדבר על דברים שקשים לנו ומפריעים לנו בדרך כלל עם משפחה וחברים – אני תוהה איך פתאום הדבר הזה יכול להיות אחרת אצלנו כשנדרש. זה משהו שעובדים עליו? אפשר להיות רגועה שבעזרת עבודה נכונה נוכל להצמיח את זה אצלנו?
לסיום, ברוך השם אני בקיץ אהיה בת 27 ואני יכולה להגיד שזה מאוד משפיע עליי כשאני נדרשת להגיע להחלטה לגבינו. אני רואה איך לאט לאט עם השנים אני נהיית יותר בלחץ ופחד שאצלי זה קורה מאוחר וכל מה שמעסיק לי את המחשבות זה לבנות כבר את הבית שלי, מונע ממני לחשוב ולהתקדם בדברים אחרים בחיים שלי. יש חשש שהצפייה הכל כך גדולה להגיע לנחלה פוגמת ביכולת להסתכל בצורה בהירה אמיתית וכנה לגבי מה שמתחולל בין שנינו והאם זה זה. אני היום לא יודעת להגיד האם זה זה אבל קל לי לחשוב שהוא יהיה בעלי. אני לגמרי סומכת עליו, צמאה לראות איך נתפתח ביחד אני חושבת שיש לנו פוטנציאל מצוין, אני מאוד אוהבת את החן שלו והמידות הטובות ויראת השמיים והשכליות בעבודת השם שנותנת לי קונטרה רצינית ומשלימה לאופי הרוחני שלי.
היום בדיעבד אני מסתכלת אחורה ואומרת לעצמי למה המשכתי עם בחורים מסוימים יותר ממה שהיה צריך כדי להבין שזה לא. לוקח לי זמן כנראה להבין, אבל כאמור אני מרגישה שאין לי זמן יותר מידיי. אני מרגישה שבמפגש איתו הקב״ה פתח לי דלת לעולם שהיה ממש מתחת לאף שלי (מצחיק שזה ככה) שמאוד יכול להתאים לנשמה שלי, בצורה אמיתית וכנה. איך לדעת שהפרשנות שלי על החיים היא נכונה ואמיתית וכנה באמת ולא מושפעת מחששות ופחדים? איך להיות בטוחה שזה זה?