בעוד שרב (אם לא כל) בנות גילי (בכא מי שאני מכירה… עסוקות מאוד בשידוכים ומשתוקקות להתחתן – אני לא ככ…ואין סיבה שלא…..אין לי משהו נגד אבל לא משהו בעד וזאת הנקודהפשוט לא רוצה להתחתן ("אין לי מושג למה)לא רוצה זאת לא הגדרה נכונה כי אני כן רוצה!!! אותו דבר בדיוקמשתוקקת ולא רוצה באותה מידהאני רואה כמה חברות שממש ממורמרות ש/הם עדיין רווקות אפילו שהם הרבה זמון בשידוכים הם נפגשות וכו מדיינות מה כן מה לא ואני – רחוקה כ כ מכל זה….. מאוד מאוד לא מבינה בדברים האלה בכללאין לי משהו אני מאוד עסוקה בו אני עובדת בעבודה פשוטה וסתם משתעממת כל היוםמרגישה שיש לי ככ הרבה להשתנות לפני הצעד הגדול הזה של חתונה….
מרגישה ממש חוסר בשלות להכיל כזה קשר!!!!!אני רואה הרבה בנות שנשואות באושר ויש להם תינוקות – לא ככ מדבר אלי לא מצליחה לדמיין את עצמי בכל מיני סיטואציותלא יודעת מה אני רוצה (אולי קצת מה לא….) אבל אין לי איזושהי תבנית מסוימת אני רוצה שבעלי יהיה ככה וככה והיה גם (אם יש משהו אז הוא מאוד כללי שלא חושבת שיש מישהי שלא רוצה ככה ) זה ה"לפני" החתונה,הדבר היחידי שכן זה על תהליכים שנעבור עם עצמנו ביחד (אבל זה נראה לי חלומות כאלה גדולים שלא יתגשמו לי.. אפילו שאני מאוד רוצההההה.) אז למה שאני לא יעשה את זה לבד? משהו בהתנהלות שלי מאוד משדר שחתונה זה לא בראש ענייני .לא מצליחה לשנות גישה כי זאת האמת האמיתית שככה אני מרגישה הפחד הגדול שלי זה להגיע לגיל מבוגר החיים לא מחכים!!!! (נקרע לי הלב לראות רווקות מבוגרות…. זה עושה לי ממש רעעע)
מקווה שהסברתי את עצמי טוב כי לי זה מאוד מסובך
מחכה לתשובהלא מצליחה לחשוב את עצמי אני מנסה לחשוב על עצמי עוד 5 שנים ואני לבדדדדד יש לי קטע כזה לא יודעת למה כאילו ברור לי שלא יהיה לי טוב ואני יתגרש אין לי מושג למה לא מכירה בכלל מקרוה אף אחד שיתגרש אין לי מושג למה מתכרשים _(חוץ מאלימות בגידה חולי נפש ) אז למה תמיד אני לבדדדדד
מחכה לתשובה בקרוב